|
|
Gilde der Kaasmakers Een ontmoetingsplaats voor alle mensen die ge�nteresseerd zijn in zelf kaas maken
|
- Geplaatst: 6 Jul 2013 15:25:00 |
|
|
|
Ha ha, ik moet je bekennen dat ik nog nooit Saint Albray heb gegeten, dus ik zou het niet weten of je de wijn proeft. Maar ik weet wel dat bij veel gewassen korst kazen alcohol/witte wijn wordt gebruikt bij het wassen.
Bij Epoisse (een van mijn favorieten) is het Marc de Bourgogne, een eau-de-viex die van de schillen van de bourgogne-wijn wordt gestookt. Dat geeft ook geen wijn/drank-smaak. Morgen maak ik het recept....
|
|
|
|
|
- Geplaatst: 6 Jul 2013 15:25:00 |
|
|
|
|
|
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
|
Ga naar pagina Vorige 1, 2, 3
|
|
|
|