maten en gewichten - Geplaatst: 29 Apr 2013 12:26:21
raf
Geregistreerd op: 04 Mrt 2011
Berichten: 84
Hallo,
in alle recepten over kaasbereiding staan de toevoegingen uitgedrukt in tl,
kan je deze maten ook in mg of ml zetten en welk is dan de verhouding tot de reiding van kaas?
vb.: 1 en 1/4 tl = mg of ml
mvg
Ik kan je hierbij niet helpen want ben zelf een beginnen en zit ook soms te rekenen zo heb ik eentje waar ik niet uitkom en dat is er eentje met zuursel in poedervorm daar word gezegd en dat is voor kwark te maken , 1% zuursel per liter melk ? ik weet het niet
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Wil je ook een eigen gratis forum?
- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!