Gilde der Kaasmakers
Een ontmoetingsplaats voor alle mensen die ge�nteresseerd zijn in zelf kaas maken
 



Ook een eigen gratis forum?

- Met je eigen logo
- Filmpjes mogelijk!


Klik hier om jouw forum te maken


Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Technieken/Materialen -> Wat gebruiken we en waar? Ga naar pagina Vorige  1, 2
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
  Bericht Re: Wat gebruiken we en waar? - Geplaatst: 7 Mei 2013 14:03:19 Reageren met citaat  
gerda



Geregistreerd op: 12 Apr 2013
Berichten: 349
Woonplaats: Geeste Duitsland

raf schreef:
Gerda,

Kan je het artikelnummer en de internetadres doorgeven van de thermostaat van de kaasgrot?
Ik zou die thermostaat ook willen gebruiken om yoghurt te bereiden met een au bain marie (temp.: 43°C) daar deze toch regelbaar is tussen - 50°C - +100°C.

Met vriendelijke groeten

Raf


Die kan je bij mijn man bestellen, die heeft een internetwinkel.
www.gerho.de
00001 is het bestelnummer, en je mag de portokosten van duitsland aanhouden dus 5,95 wij zorgen dat hij bij je komt.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

    - Geplaatst: 7 Mei 2013 14:03:19  








 
Terug naar boven  

  Bericht Re: Wat gebruiken we en waar? - Geplaatst: 8 Mei 2013 15:56:43 Reageren met citaat  
stef



Geregistreerd op: 27 Apr 2013
Berichten: 30
Woonplaats: Belgie

raf schreef:
Gerda,

Kan je het artikelnummer en de internetadres doorgeven van de thermostaat van de kaasgrot?
Ik zou die thermostaat ook willen gebruiken om yoghurt te bereiden met een au bain marie (temp.: 43°C) daar deze toch regelbaar is tussen - 50°C - +100°C.

Met vriendelijke groeten

Raf


Hallo Raf,

en op wat zou je die thermostaat dan aansluiten om warmte te verwekken om au bain marie te werken..

Het is inderdaad een mooi ding voor niet veel geld
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Bericht Thermostaat - Geplaatst: 8 Mei 2013 17:33:51 Reageren met citaat  
raf



Geregistreerd op: 04 Mrt 2011
Berichten: 84


Stef,

De stekker van de "au bain marie" in de thermostaat.
De voeler in het water van de "au bain marie"
De glazen bokalen met het mengsel melk - yoghurt in het water.
De "au bain marie" staat op 10 (volle kracht)
Mijn au bain marie is 50 x 30 x 15 cm en er kunnen 12 half-liter bokalenerin staan. 12 uren laten staan op 43°C en de yoghurt is klaar.

Mvg

Raf
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 8 Mei 2013 22:42:43 Reageren met citaat  
gerda



Geregistreerd op: 12 Apr 2013
Berichten: 349
Woonplaats: Geeste Duitsland

Raf er zit geen stekker aan het apparaatje je moet dus zelf met draadjes het apparaat aansluiten, aldus mijn man,
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Terug naar boven  

  Bericht  - Geplaatst: 9 Mei 2013 06:59:51 Reageren met citaat  
johnshadows



Geregistreerd op: 08 Okt 2012
Berichten: 307


Dus eigenlijk een TC-10 of STC-1000 van de bierbrouwers?
Die moet je ook zelf in elkaar frutselen.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
Terug naar boven  

  Gilde der Kaasmakers Forumindex -> Technieken/Materialen -> Wat gebruiken we en waar? Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 2 van 2  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
Ga naar pagina Vorige  1, 2
   
  
 Nieuw onderwerp plaatsen  Reageren  



Wil je ook een eigen gratis forum?

- Direct online
- Gratis je eigen logo
- Filmpjes en video mogelijk!


Klik hier om onmiddellijk jouw eigen forum aan te maken









Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Vertaling door Lennart Goosens.