Van de beheerder |
|
Forum |
Laatste bericht |
Onderwerpen |
Berichten |
Kaas |
|
Forum |
Laatste bericht |
Onderwerpen |
Berichten |
|
Verse (platte) kaas
Plaats hier recepten, vragen, ervaringen over verse kaas zoals kwark, Cream Cheese, Mascarpone, Mizithra...
|
27 Mei 2013 07:14:31 Vera |
10 |
54 |
|
Pasta Filata (gestrekte wrongel)
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. Pasta Filata-kazen, zoals Mozzarella en Provolone.
|
13 Jan 2013 19:51:42 boerderij |
2 |
15 |
|
Pekel gerijpte kaas
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. in pekel gerijpte kaas zoals Feta, Halloumi e.d.
|
20 Aug 2013 14:41:56 gerda |
2 |
21 |
|
Kaas van gewassen wrongel en half harde kaas
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. kaas van gewassen wrongel zoals Goudse kaas, Edam, Tomme en Jarlsberg
|
14 Sep 2013 23:36:03 wendyjaja |
44 |
477 |
|
Harde kaas
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. harde kazen zoals Cheddar, Assagio, Grana Padano.
|
8 Jul 2013 07:39:21 hoeklijn |
6 |
41 |
|
Witschimmel kazen
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. witschimmelkazen zoals Brie, Camembert, Cambozola e.d.
|
23 Jun 2013 10:02:31 hoeklijn |
8 |
65 |
|
Blauwschimmel kazen
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. blauwschimmelkazen als Blue Stilton, Danablu, Fourme d'Ambert e.d.
|
15 Jun 2013 09:50:20 hoeklijn |
3 |
17 |
|
Gewassen korst kazen
Plaats hier recepten, vragen en ervaringen m.b.t. kazen met gewassen korst, zoals Munster, Limburger, Reblochon, Epoisse e.d.
|
7 Jul 2013 19:58:54 gerda |
4 |
56 |
|
Kaas Plaatjes
Plaatjes, plaatjes, plaatjes! Toon hier schaamteloos je nieuwste creaties, of kunstwerkjes uit het verleden.
|
10 Jun 2013 19:25:06 hoeklijn |
13 |
85 |
|
Recepten met kaas
Heerlijke, lekkere, smakelijke recepten waarin kaas verwerkt wordt.
|
24 Jun 2013 19:13:34 Vera |
3 |
8 |
|
Filmpjes
Voor visueel ingestelde liefhebbers.
|
3 Okt 2024 22:02:49 johnshadows |
23 |
36 |
|
Technieken/Materialen
Berichten/discussies m.b.t. de bij het kaasmaken gebruikte technieken en materialen, van flocculatie-methode tot en met persen en vormen.
|
24 Jun 2013 15:56:02 hoeklijn |
31 |
301 |
|
Ingredienten
Van culturen tot melksoorten, van kleurstof tot kruiden.
|
23 Jun 2013 14:19:53 hoeklijn |
21 |
178 |
Diversen |
|
Forum |
Laatste bericht |
Onderwerpen |
Berichten |
|
Nieuwe berichten |
|
|
Geen nieuwe berichten |
|
|
Forum is gesloten |
|